پاندا چرا ساخته شد؟
درباره پاندا باید گفت در سال 2010 میلادی موضوعی پدید آمد به نام مزرعه محتوا یا همان اسپمر! شکل این وب سایت ها به این صورت بود که توسط ربات های خاص! محتوای دیگر وب سایت ها را کپی کرده و حجم بسیار زیادی از محتوای تکراری را به کابران ارائه میکرد.
در سال 2009 که گوگل اپدیت کافئین! را ارائه کرد در ایندکس کردن صفحات وب سایت پیشرفت چشم گیری مشاهده شد. اما یک مشکل اساسی به وجود آمد! صفحاتی که ثبت میشدند دارای کیفیت مناسبی نبودند و اکثر کاربران وارد تله های متحوایی میشدند. همین باعث ایجاد هرج و مرج در متحوا سازی شد.
در نتیجه گوگل به فکر ساختن الگوریتی افتاد که کیفیت متحوا ها را نیز در بحث رتبه بندی تاثیر بدهد.
راه اندازی
پاندا اولین بار در 23 فوریه سال 2011 معرفی شد.در 24 فوریه ، Google یک پست وبلاگی در مورد به روزرسانی منتشر کرد. و در این پست به این مورد اشاره شد که این الگوریتم ایجاد شده تا در زمینه محتوا با دقت عمل کرده و آن را در رتبه بندی تاثیر دهد . این الگوریتم بر روی 11.8 % متحوا ها تاثیر می گذاشت .هدف از این بروزرسانی اینطور بیان شد.
“این به روز رسانی برای کاهش رتبه بندی سایت های کم کیفیت طراحی شده است . سایت هایی که ارزش کمتری برای کاربران دارند ، محتوای سایت های دیگر را کپی می کنند .یا سایت هایی که خیلی مفید نیستند. در عین حال ، رتبه های بهتری را برای سایت های با کیفیت بالا فراهم می کند . سایت هایی با محتوای مهم و اطلاعات مانند تحقیق ، گزارش های مفید ، تجزیه و تحلیل دقیق و… “
برندگان پاندا
در واقع برندگان آن زمان کسانی بودند که در زمینه صنعت سئو فعالیت میکردند همین امر باعث شد تا متحوای آن ها اعتبار پیدا کند و در بالا ترین رتبه قرار گیرند. طبیعتا مزارع محتوا بیشترین ضرر را بعد از این بروزرسانی کرند.
درباره گوگل پاندا چه میدانیم؟
درواقع این الگوریتم بر اساس 23 سوال بنا شده است که پاسخ به این 23 سوال متحوای شما را مورد برسی قرار میدهد.با پاسخ به این 23 سوال میتوانید متوجه شوید که در پاندا آیا مقاله شما دارای کیفیت مناسب است یا خیر؟ قطعا شما نمیتوانید هر 23 سوال را با موفقیت پاسخ دهید ولی هرچه تعداد پاسخ موفق به این سوالات بالاتر باشد کیفیت مقاله شما نیز بالاتر است.
برسی محتوا توسط 23 سوال
- آیا به اطلاعات ارائه شده در این مقاله اعتماد دارید؟
- آیا این مقاله توسط یک متخصص یا علاقه مند نوشته شده است که در موضوع به خوبی مسلط می داند یا فردی با اطلاعات کم است؟
- آیا سایت دارای مقاله های تکراری ، همپوشانی یا زائد در مورد موضوعات مشابه یا مشابه با کمی تغییرات در کلمات کلیدی است؟
- آیا خیالتان از دادن اطلاعات کارت اعتباری خود به این سایت راحت است؟
- آیا این مقاله دارای اشتباهات املایی ، سبک شناختی یا اطلاعاتی است؟
- آیا مباحث مربوط به علاقه واقعی خوانندگان سایت است یا اینکه سایت با تلاش برای دور زدن رتبه بندی در موتورهای جستجو محتوا تولید می کند؟
- آیا محتوا خاص و اصیل است؟
- آیا صفحه در مقایسه با سایر صفحات در نتایج جستجو ارزش قابل توجهی دارد؟
- چقدر کنترل کیفیت روی محتوا انجام می شود؟
- آیا مقاله هر دو طرف یک داستان را توصیف می کند؟
- آیا سایت یک مرجع شناخته شده در مورد موضوع خود است؟
- آیا محتوا در تعداد زیادی وب سایت ارائه شده است؟
- آیا مقاله به خوبی ویرایش شده است ، یا به نظر می رسد شلخته یا با عجله تولید شده است؟
- آیا در موارد پزشکی و درمانی اطلاعات این وب سایت قابل اعتماد است؟
- آیا با ذکر نام از این سایت به عنوان یک منبع معتبر استفاده می کنید؟
- آیا در این مقاله توضیحات کامل یا جامعی از موضوع ارائه شده است؟
- آیا مجتوای درج شده دارای فن بیان ساده و روان است؟
- این نوع صفحه ای است که می خواهید آن را نشانه گذاری کنید ، با یک دوست به اشتراک بگذارید یا توصیه کنید؟
- آیا این مقاله تبلیغاتی بیش از حد دارد که محتوای اصلی را منحرف یا تداخل ایجاد می کند؟
- آیا انتظار چاپ این مقاله را دارید؟
- آیا مقالات کوتاه ، بی اساس ، یا در موارد دیگر فاقد مشخصات مفید هستند؟
- آیا صفحات با دقت و توجه زیادی به جزئیات در مقابل توجه کمتر به جزئیات تولید می شوند؟
- آیا کاربران با دیدن صفحات از این سایت شکایت می کنند؟
بهبود با گوگل پاندا
مسیر بهبودی از پاندا هم ساده و هم دشوار است.از انجایی که پاندا توسط کیفیت بالای محتوا وب سایت شما را دسته بندی میکند بهتر است برای کسب رتبه های بهتر محتوای با کیفیت منتشر کنید.اگرچه گفتن این کار راحتتر از انجام آن است ، اما بارها و بارها ثابت شده است که این دقیقاً همان چیزی است که برای پیشرفت لازم است.
باور های اشتباه درباره گوگل پاندا
محتوای تکراری بی تاثیر نیست!
فراگیرترین باور غلط در پاندا درباره محتوای تکراری است. جان مولر توضیح داده است که محتوای تکراری مستقل از پاندا نیست. کارمندان Google بارها تأکید کرده اند که Panda محتوای منحصر به فرد را دوست دارد ، اما این اصل قضیه جلوگیری از تکثیر است. آنچه به دنبال آن است اطلاعات کاملاً منحصر به فردی که محتوای مفیدی را در اختیار کاربران قرار می دهد.
آیا باید برای حل مشکلات محتوا را حذف کنید؟
در مورد این سوال اطلاعات ضد نقیضی وجود دارد. در سال 2011 گفته شد که باید متحوای بی کیفیت را حذف کنید سپس در سال 2017 ما چیز دیگری را شنیدیم که می گفت باید متحوا را با جزئیات با کیفیت آپدیت کنیم. ولی قطعا اپدیت کردن محتوای بی ارزش بهتر است تا حذف و ایجاد مجدد محتوا
پاندا و محتوای تولید شده توسط کاربر
این الگوریتم محتوای تولید شده توسط کاربر را به طور خاص مورد برسی قرار نمی دهد. اگرچه می تواند محتوای تولید شده توسط کاربر را آنالیز کند ، اما تمایل دارد سایتهایی را که محتوای بی کیفیت تولید می کنند تحت تأثیر قرار دهد – مانند پست های مهمان اسپم یا انجمن های پر از هرزنامه.
تعداد کلمات یک عامل نیست
شمارش کلمات جنبه دیگری از پاندا است که اغلب توسط متخصصان سئو اشتباه گرفته می شود. بسیاری از سایتها این اشتباه را انجام می دهند که از انتشار هرگونه محتوا خودداری می کنند مگر اینکه از تعداد کلمات خاصی باشد . در عوض ، Google به شما توصیه می کند که در مورد کلمات مورد استفاده به خوبی تفکر کنید و بهینه از آن ها استفاده کنید.
پیوندها و تبلیغات مستقیماً برسی نمیشوند
وب سایت های تبلیغاتی معمولا بیشتر توسط پاندا اسیب میبینند. و این بخاطر تبلیغات نیست بلکه این وب سایت ها دست به انتشار محتوای زیاد و بی کیفیت میکنند تا بیشتر دیده شوند. این الگوریتم نیز در مقابل به این وب سایت ها حمله میکند.
SEO فنی هیچ نقشی در پاندا بازی نمی کند
این الگوریتم فقط به محتوا نگاه می کند ، نه مواردی مانند اینکه شما از برچسب های H1 استفاده می کنید یا سرعت سایت و صفحه شما برای کاربران زیاد است. همانطور که گفته شد ، SEO فنی می تواند به عنوان یک عامل مهم در سئو و رتبه بندی باشد ، بنابراین نباید آن را نادیده گرفت. اما SEO فنی به طور خاص بر این الگوریتم تأثیر مستقیم ندارد.